Press

Om du inte finner det du önskar här kontakta oss gärna på info@norburgtell.se

Vid användning av bilder ange alltid fotograf Eva Sjöberg.

Läkarpar från Huskvarna gör skivdebut i 30-årsåldern

Tre små barn och två yrkeskarriärer. Huskvarnaparet David Tell och Maria Norburg Tell gör sin skivdebut när livet är som mest intensivt. "Äntligen här!" är titeln på den nya CD:n som har melodiösa tongångar och texter fulla av hopp. Sångerna handlar om glädjen att få leva, om kärleken och livets resa. Bildspråket är inspirerat av naturen och bottnar i tron på en närvarande Skapare.

 

- Vi har länge tänkt på att ge ut CD:n, berättar Maria som skrivit både text och musik till de flesta låtarna till den akustiska skivan som är inspelad i Loud Noise Studio i Huskvarna.

- Det är sköna instrument som bl a nyckelharpa, cello, kontrabas, fiol, klarinett, dragspel och saxofon, förklarar David.

 

Han spelar piano och Maria sjunger. Skivdebuten i 30 årsåldern gör de med en känsla av att nu är det dags.

- Vi hoppas att musiken kommer att vara till uppmuntran och glädje för lyssnarna, menar paret som arbetat med CD: n under sena kvällar när de tre små barnen nattats.

 

Den 22 juni klockan 10.00 framträder paret på Torpkonferensen i Örebro och redan den 15 juni blir det sommarkonsert med skivrelease i Kungsporten i Huskvarna. 

 

- Hela vägen med arbetet med skivan har varit spännande, inte minst att ge ut skivan och nothäfte på eget förlag, säger Maria som framhåller glädjen i att dela med sig av musiken.

- Ja, vi är väldigt glada över resultatet. Det blev över förväntan bra, menar David som tillägger att det har varit en fröjd att arbeta med professionella människor som också tillfört sin konstnärliga touch.